Archive for maj, 2010

Pinse i haven

maj 25th, 2010

Et par smålune dage med godt vejr har gjort underværker i haven! Louise har endelig fået bygget sit legehus op og har inviet det med saftevand og frugt serveret inde i husets kølende skygge.

Jeg har store planer om at gøre det til et rigtig hygge-legested med gardiner, hynder til stolene, dug på bordet, hylder, billeder på væggene og måske også et legekøkken. Men Rom blev jo ikke bygget på een dag, så indtil nu må et plastikborg, 4 børnestole og en gammel ølkasse altså være inventaret i prinsessens nye hule.

En tur i Legoland er det også blevet til her i pinsen. Louise har boltret sig med fætter Andreas og Alexander, moster Esther, mormor, far og mor i de mange forlystelser. Duplo-land, Legoland-toget, Mineekspressen og minibådene er bare et par af de ting, hun nu er helt vild med.

Pinsemandag: Tid til at sove – for Louises vedkommende – Emil og jeg har brugt tiden ude i køkkenhaven. Nu har vi plantet højbede, urtebed, og køkkenhave, samt jævnet ud og sået en bred stribe græs, der skal holde ukrudtet bag køkkenhaven på afstand.

IMG_7211

Nu må det godt blive sommer, varmt og solskin.

På en helt almindelig fredag

maj 21st, 2010

– har jeg netop søgt mit drømmejob, og jeg har besluttet mig for, at jeg skal have jobbet 🙂 Kommunikationsmedarbejder og projektleder på Sangskolen i Herning. Opsummeret handler det faktisk om én ting; at fremme sangens vilkår i Danmark. Og det er faktisk lige det, jeg allerhelst vil.

Sangen er det vigtigste i mit liv. Spontant, når jeg synger i badet, for Louise, når jeg kører i bil og alle mulige andre steder. I kor hver onsdag og hver anden torsdag. Sang er da noget af det fedeste, der findes. Jeg kan nemlig ikke undgå at blive i godt humør, når jeg synger, og jeg kan udtrykke et hav af forskellige følelser gennem sang.

IMG_7044 

“Mit” kor, Århus Studiekor, synger foråret ind i Ovsted Kirke.

Summa summarum: På en helt almindelig fredag har jeg netop søgt det, jeg synes, der er mit livs job. Det passer perfekt med min uddannelse, min største interesse og mine erhvervsmæssige erfaringer, så jeg er i hvert tilfælde på til at give den hele armen, hvis jeg ellers bliver tilbudt jobbet.

Men hvad sker der så i Hylke?

maj 19th, 2010

Ja, nu er sneen mindsanten væk, bøgen er sprunget ud, og i dag har tempeperaturen sneget sig op over 20 grader. På Kløvermarksvej er alt stille – lige til klokken har passeret en 16 – 17 stykker. Så skynder vi os alle sammen at spise vores aftensmad og ile ned i forsamlingshuset. Det er store-kamp-dag i dag!

Vores lille skole skal måske lukkes, er der nogen, der siger. Men vil vi altså ikke høre tale om! Vores barn (forhåbentlig senere børn) skal også have muligheden for at begynde i det danske skolesystem på en skole med nærvær og overskud til det enkelte barns indlæring. Derfor skal vi til stormøde og deltage aktivt i debatten.

Lidt sker der da i Hylke 🙂