Speltbrød til frokost

januar 24th, 2011

I meget lang tid har jeg ikke bagt brød selv. Men nu skal det være slut med kvicklybagerens hjemmebagte rugbrød til 23 kr. Ikke at det ikke smager godt – det smager udmærket, men mit eget smager 23 gange bedre. Jeg kender en skøn opskrift på lækkert, lækkert speltbrød, som er let at lave.

Dejen blev blandet i går aftes, og med kun 2g gær har den hævet sig til dobbelt størrelse på mit køkkenbord i løbet af natten. Nu har brødene været en tur i ovnen, mit køkken dufter dejligt af nybagt brød, og det bedste: det er snart frokosttid – i dag står den på helt frisk hjemmebag, mmmmm…

Og da jeg nu havde gang i ovnen, kunne jeg ligeså godt baske en bolledej sammen, så i eftermiddag kan jeg byde familien velkommen hjem til friskbagte teboller. Det er jo ikke så svært!

This entry was posted on mandag, januar 24th, 2011 at 12:12 and is filed under Ikke kategoriseret. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.