Og jeg skal altså ikke ha’ en GPS!

januar 21st, 2010

Og slet ikke, når det, at jeg ikke kan finde vej, resulterer i en prøvesidning på forsædet af en politibil.

Onsdag den 20. januar. Ringvejen omkring Viborg. Jeg skal finde Vinkelvej nr. 40, har misset en afkørsel, og jeg kan ikke finde vej. En P-plads med et kort. 4 politibetjente er dog også på p-pladsen, og jeg vælger at spørge dem om vej i stedet. Det er vidst hurtigere. “Jamen sæt dig lige ind på forsædet, så viser jeg dig vejen på GPS’en”, siger den ene betjent. Nice nok, så prøvede jeg også at sidde i en politibil.

Jeg fandt vej – frem til Søndermølle Kultur og Naturcenter, vært for MMU’s temadag om EU-programmer og internationalt samarbejde. MMU (midtjydske museers udviklingsråd) er et netværk for dem på museum, og jeg har fået lov at være med for en gangs skyld.

Det var spændende. Meget spændende. Hvordan søger man penge via EU til et europæisk baseret samarbejdsprojekt, hvad er et EU-projekt i det hele taget, og er der overhovedet hjælp at hente i Bruxelles til at søge støttemidler.

Til sidstnævnte spørgsmål fandt jeg ud af, at der findes et kontor: Central Denmark (eller Midtjyllands EU-kontor) i Bruxelles med 4 faste medarbejdere, som bl.a. er til midtjyske institutioners rådighed i forbindelse med ansøgning om støtte til EU-projekter. For at klare sådan en ansøgning selv er åbenbart en større kamel at sluge.

Men hvorfor optræder jeg pludselig ved et møde i MMU? Som fundraiser i Horsens Kommunes Kulturafdeling er det af allerstørste relevans, at jeg ved noget om EU-projekter og puljer. Så derfor.

I dag står arbejdsdagen på noget helt andet: Skolekorskoncert med Heksen Esmaralda på HNT lige til i aften. I morgen holder jeg friiiiiiii. Hyggetur til Århus med Astrid og reception hos Karen Quist på Vesthimmerlands Musikhus – ALFA. Det bli’r så hyg’ligt!

This entry was posted on torsdag, januar 21st, 2010 at 08:40 and is filed under Ikke kategoriseret. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.