Men hvad sker der så i Hylke?

maj 19th, 2010

Ja, nu er sneen mindsanten væk, bøgen er sprunget ud, og i dag har tempeperaturen sneget sig op over 20 grader. På Kløvermarksvej er alt stille – lige til klokken har passeret en 16 – 17 stykker. Så skynder vi os alle sammen at spise vores aftensmad og ile ned i forsamlingshuset. Det er store-kamp-dag i dag!

Vores lille skole skal måske lukkes, er der nogen, der siger. Men vil vi altså ikke høre tale om! Vores barn (forhåbentlig senere børn) skal også have muligheden for at begynde i det danske skolesystem på en skole med nærvær og overskud til det enkelte barns indlæring. Derfor skal vi til stormøde og deltage aktivt i debatten.

Lidt sker der da i Hylke 🙂

This entry was posted on onsdag, maj 19th, 2010 at 15:12 and is filed under Ikke kategoriseret. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.