På en helt almindelig fredag

maj 21st, 2010

– har jeg netop søgt mit drømmejob, og jeg har besluttet mig for, at jeg skal have jobbet 🙂 Kommunikationsmedarbejder og projektleder på Sangskolen i Herning. Opsummeret handler det faktisk om én ting; at fremme sangens vilkår i Danmark. Og det er faktisk lige det, jeg allerhelst vil.

Sangen er det vigtigste i mit liv. Spontant, når jeg synger i badet, for Louise, når jeg kører i bil og alle mulige andre steder. I kor hver onsdag og hver anden torsdag. Sang er da noget af det fedeste, der findes. Jeg kan nemlig ikke undgå at blive i godt humør, når jeg synger, og jeg kan udtrykke et hav af forskellige følelser gennem sang.

IMG_7044 

“Mit” kor, Århus Studiekor, synger foråret ind i Ovsted Kirke.

Summa summarum: På en helt almindelig fredag har jeg netop søgt det, jeg synes, der er mit livs job. Det passer perfekt med min uddannelse, min største interesse og mine erhvervsmæssige erfaringer, så jeg er i hvert tilfælde på til at give den hele armen, hvis jeg ellers bliver tilbudt jobbet.

This entry was posted on fredag, maj 21st, 2010 at 22:49 and is filed under Ikke kategoriseret. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.