Pinse i haven

maj 25th, 2010

Et par smålune dage med godt vejr har gjort underværker i haven! Louise har endelig fået bygget sit legehus op og har inviet det med saftevand og frugt serveret inde i husets kølende skygge.

Jeg har store planer om at gøre det til et rigtig hygge-legested med gardiner, hynder til stolene, dug på bordet, hylder, billeder på væggene og måske også et legekøkken. Men Rom blev jo ikke bygget på een dag, så indtil nu må et plastikborg, 4 børnestole og en gammel ølkasse altså være inventaret i prinsessens nye hule.

En tur i Legoland er det også blevet til her i pinsen. Louise har boltret sig med fætter Andreas og Alexander, moster Esther, mormor, far og mor i de mange forlystelser. Duplo-land, Legoland-toget, Mineekspressen og minibådene er bare et par af de ting, hun nu er helt vild med.

Pinsemandag: Tid til at sove – for Louises vedkommende – Emil og jeg har brugt tiden ude i køkkenhaven. Nu har vi plantet højbede, urtebed, og køkkenhave, samt jævnet ud og sået en bred stribe græs, der skal holde ukrudtet bag køkkenhaven på afstand.

IMG_7211

Nu må det godt blive sommer, varmt og solskin.

This entry was posted on tirsdag, maj 25th, 2010 at 15:00 and is filed under Ikke kategoriseret. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.