Heidi

januar 19th, 2010

Fruen i huset.

Går op i haven, maden, barnet (snart børnene), husholdningen generelt og de små, hyggelige hobbysysler. Kaninen Albert er Louises, men den sorterer vidst også under mig – det meste af tiden.

Mit gode gamle klaver fra barndomshjemmet landede i Hylke sidste sommer. Det bør snart stemmes og trakteres på manerlig vis. En dans af Dvorak, noget Bach og mit gamle eksamensstykke Fantasie af Mozart i d-mol venter på mig. Jeg skal bare se at få mig sat..

Til jul – og andre lejligheder – pusler jeg med udklip fra kataloger, gammelt gavepapir, karton og flot papir og laver kort, gavesedler og mange andre finurlige småting. Ikke helt usædvanligt er det at modtage en gave fra Hylkerne pakket ind i en gammel avis eller lign.

Alt for længe siden.. En gang i mine teenageår og længe efter var ridning og heste min store passion. Det er det for så vidt stadig, men familielivet fylder – må jeg indrømme – mere. På hobbysiden bruger jeg nu mere min tid på haven, til tider min symaskine og tøjfabrikation til de kære små, gåture i den flotte natur i omegnen ved Skanderborg Sø, husholdning og musik.

Musikken fylder en stor del af mig – uden musik er jeg ikke mig. At lytte til en live koncert eller en cd bringer mig i en anden verden. Og heldigvis bliver selv den ældste musik aldrig muggen, den kan genbruges igen og igen..